Google Ads – Web Partner AS Skip to main content

Google Ads – målrettet annonsering som får
bedriften din til å vokse

En velplassert annonse kan være god butikk. Er du synlig når kunder søker etter produktene og tjenestene dine,
vil flere finne veien til bedriften din.

Med Google Ads kan du få

«Å google» har etter hvert festet seg som et verb i det norske språket, og er synonymt med å søke opp noe på nettet. Vil du at kundene skal finne deg, er det derfor viktig å være synlig der de leter. Med Google Ads vil annonsen din bli synlig når noen søker etter produkter og tjenester som ligner det du tilbyr. Det er positivt for kundene, som finner det de leter etter med et raskt søk på nettet, og det er positivt for deg, som får flere kunder.

Google Ads lar deg velge hvor annonsen din skal vises, enten du sikter globalt eller foretrekker å holde deg lokalt. Det viktige for å lykkes med annonsering, er at du når målgruppen. Dette blir en langt mer overkommelig oppgave når du kan sikte inn annonseringen akkurat der du vet kundene dine befinner seg.

Kontakt ossLes mer om våre tjenester

Vi jobber hele tiden med hvordan vi kan forbedre annonser og dermed oppnå bedre resultater, slik at du heller kan konsentrere deg om den daglige driften. Underveis får du rapporter, statistikk og gode råd som lar deg spore fremgangen og optimalisere annonsene dine videre. Når kundene klikker seg inn på nettsiden fra annonsen vår, kan vi spore verdifulle handlinger som kunden foretar seg, og dermed forbedre annonseringen ytterligere.

Google Ads gir deg samtidig bedre kontroll på budsjettet du har satt av til annonser. Vi fastsetter en månedlig budsjettgrense som gjør at du aldri betaler mer enn dette, og vi kan justere annonseringen når som helst etter behov.

Med Google Ads forenkler du hverdagen for både deg og kundene dine. La oss hjelpe deg med å komme i gang!

Kontakt ossLes mer om våre tjenester

Send inn din forespørsel om det er noe du lurer på
så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat.