Skip to main content

Google Min Bedrift

Svært mange kjøp starter med et søk på Google. Er du ikke synlig når potensielle kunder søker etter produktet eller tjenesten du tilbyr, er sannsynligheten stor for at de heller henvender seg til konkurrentene dine.

I dag er kundene mer på nett enn noen gang tidligere. Med noen få tastetrykk kan de sammenligne både produkter, priser og tilbud samt søke etter all informasjonen de trenger. For at kundene skal velge deg, gjelder det å være synlig i markedet.

Det kan være tidkrevende å sette seg inn i denne type markedsføring uten nødvendig kompetanse. La heller oss sette opp en profesjonell bedriftsprofil for deg, så kan du bruke tiden din på det du gjør best!

Les mer

Google Ads

En velplassert annonse kan være god butikk. Er du synlig når kunder søker etter produktene og tjenestene dine, vil flere finne veien til bedriften din.

Å google» har etter hvert festet seg som et verb i det norske språket, og er synonymt med å søke opp noe på nettet. Vil du at kundene skal finne deg, er det derfor viktig å være synlig der de leter. Med Google Ads vil annonsen din bli synlig når noen søker etter produkter og tjenester som ligner det du tilbyr. Det er positivt for kundene, som finner det de leter etter med et raskt søk på nettet, og det er positivt for deg, som får flere kunder.

Google Ads lar deg velge hvor annonsen din skal vises, enten du sikter globalt eller foretrekker å holde deg lokalt. Det viktige for å lykkes med annonsering, er at du når målgruppen. Dette blir en langt mer overkommelig oppgave når du kan sikte inn annonseringen akkurat der du vet kundene dine befinner seg.

Les mer

Nettsider

Hjemmeside – ditt utstillingsvindu på nett
Sørg for et godt førsteinntrykk på nett med en innbydende og brukervennlig hjemmeside!
  • En brukervennlig side med godt design gjør deg mer attraktiv for kundene.
  • Vi tilbyr skreddersydde og moderne løsninger som er tilpasset din bedrift. Fortell oss hva du trenger – så finner vi løsningene som passer for deg.
  • Søkeoptimalisert innhold gjør nettsiden mer synlig i Google.
Trenger jeg en hjemmeside?

Alle bedrifter bør ha en egen nettside med informasjon om hvem dere er og hva dere tilbyr. Hjemmesiden er ofte det første møtet kunder har med bedriften din. Har nettsiden din et attraktivt design og brukervennlige funksjoner, er sjansen større for at kundene velger deg og ikke klikker seg videre til en konkurrent.

Med en hjemmeside kan kundene dine dessuten finne svar på enkle spørsmål, som åpningstider og beliggenhet, uten å måtte ringe deg. Det er både tidsbesparende for bedriften og gir en bedre kundeopplevelse.

Les mer

Facebook/Instagram

Nå ut til en større kundegruppe på sosiale medier – vi skreddersyr annonser med stor rekkevidde!

Facebook og Instagram er blant verdens største sosiale medier og er derfor steder der de aller fleste potensielle kundene dine befinner seg daglig. Da sier det seg selv at disse plattformene egner seg ypperlig til å markedsføre og promotere tjenestene dine på. Men kanskje er du usikker på hvordan du skal gå frem, eller du mangler den nødvendige tekniske kunnskapen? Eller kanskje du ikke har en tydelig strategi for annonsering på nett? Vi hjelper deg med å få på plass alt!

Med oss på laget får du hjelp til å lage skreddersydde annonser på Facebook og Instagram som treffer målgruppen din mest mulig effektivt. I tillegg måler vi resultatene disse annonsene genererer, for å sikre at du får mest mulig ut av hver eneste markedsføringskrone. Vi styrker med andre ord tilstedeværelsen til bedriften din på nett og tar oss av alt det praktiske for deg, noe som gir deg mer tid til overs til alle de andre viktige tingene som skjer i bedriften din.

Les mer

Displayannonsering

Skap bevissthet rundt merkevaren din!

Displayannonsering er svært effektivt når du ønsker å tiltrekke relevant trafikk til nettsiden din – og ikke minst øke salget. Dette er ganske enkelt en form for markedsføring der vi lager produktannonser som kan vises på ulike nettsteder (for eksempel VG, Dagbladet, Proff eller Gule Sider) og sosiale medier som Snapchat og Instagram – eller andre steder hvor de potensielle kundene dine befinner seg.

Markedsføringsekspertene våre har lang erfaring med å skreddersy annonser med både tekst, bilde og video, og hjelper deg med å formulere et budskap som treffer mest mulig effektivt. De kan dessuten målrette annonser etter brukernes interesser, nettatferd eller bosted, og måler i tillegg effekten av annonseringen din.

Les mer

Søkeannonser på Google

Treff målgruppen din mer effektivt med Google Ads!

Med søkeannonsering gjennom Google Ads hjelper vi deg med å løfte bedriften din i Googles søkeresultater og øke trafikken til nettsiden din fra personer som søker etter nettopp dine varer eller tjenester. Google Ads gjør det også mulig å nå ut til kunder som bor innenfor et spesifikt geografisk område.

Google Ads er en svært effektiv og målrettet form for annonsering, der vi velger ut de rette søkeordene for bedriften din for å nå ut til målgruppen du ønsker å treffe. Vi tilbyr både tekst- og bannerannonser og sørger for at bedriften din er godt synlig for de rette personene.

Les mer

Shoppingannonser

Markedsfør mer effektivt på nett!

Ønsker du å øke synligheten til produktene du tilbyr i nettbutikken din, kan shoppingannonser være svært effektivt. Her lager vi en annonse som promoterer produktene dine, for eksempel med bilder, priser og annen produktinformasjon som kan vises i Google eller andre relevante steder på nettet.

Med shoppingannonser kan du med andre ord vise frem varene dine direkte i Google eller sosiale medier og bli synlig når noen søker etter produktene du tilbyr. Dette skaper kvalitetstrafikk til nettsiden din og øker sannsynligheten for økt konvertering. Vi hjelper deg med å skape målrettede shoppingannonser som treffer de riktige menneskene – og gir deg et fortrinn overfor konkurrentene dine.

Les mer

Videoannonsering

Fortell din historie med levende bilder!

Stadig flere bedrifter har oppdaget hvor effektivt digitale videoannonser kan være for å markedsføre produktene sine og styrke merkevaren sin. Her gjelder det å ikke bli hengende etter! Video lar deg nemlig spre budskapet ditt på en kraftfull måte og skaper en unik «stoppeffekt» hos nettbrukeren, slik at du fanger oppmerksomheten deres. I tillegg blir videoinnhold prioritert av søkemotorer og sosiale medier.

Vi hjelper deg med å lage fengende videoannonser som skiller seg ut og bidrar til å øke engasjementet rundt produktet ditt eller tjenestene dine – enten det er på Google, YouTube eller i sosiale medier. Vi sørger for at annonsene vises til de rette menneskene og på riktig tidspunkt, noe som vil bidra til å øke konverteringsratene og øke salget ditt.

Les mer

Digital Pakke

Øk synligheten og effektiviser den digitale markedsføringen av bedriften din med vår komplette digitale pakke!

Annonser, SEO, content marketing, sosiale medier, nyhetsbrev, analyser og e-postkampanjer. Det er mye du må tenke på og ha kunnskap om når du skal gjøre bedriften din synlig for potensielle kunder på nett. Føler du imidlertid at du ikke har kompetansen eller ressursene som kreves for å gjøre dette viktige arbeidet, er hjelpen heldigvis ikke langt unna. Vår komplette digitale pakke er alt du trenger for å komme i gang!

Pakken vår inneholder blant annet det omfattende analyseverktøyet Google Analytics, som hjelper deg å forstå hvordan kundene dine bruker nettsiden din, og hva som motiverer dem til å handle. Verktøyet måler all trafikk inn på nettsiden din og gir deg dessuten innblikk i hvor trafikken kommer fra, for eksempel om det er gjennom betalt annonsering eller organiske søk.

Les mer

Ta kontakt

Noen spørsmål? Kontakt oss gjerne

Hva våre kunder sier?